top of page

WIE ZIJN WIJ?

Niki%2520van%2520Wijk%2520Due%2520North%2520Consultancy_edited_edited.jpg

NIKI VAN WIJK

Met een positief kritische en blik en haar positieve energie begeleidt Niki graag ondernemers.

 

Niki bracht 20 jaar door in e-commerce en digitale marketing en data waarin verandering een constante factor was. Ze werkte bijna 14 jaar bij KLM en transvia en lanceerde met klm.nl de eerste digitale campagnes in 2001. Ze had de laatste 14 jaar managementrollen en werkte in corporate organisaties, bureauzijde en als ondernemer.

"Vanaf het begin van mijn carrière had ik altijd aandacht voor de strategie van de organisatie en de mensen. Ik ben altijd op zoek naar waar het naar toe beweegt, verken graag nieuwe (technologische) mogelijkheden en wil organisaties beter maken.

Ik heb een hoge dosis energie en enthousiasme, zie overal mogelijkheden, ook in lastige situaties. "Never waste a good crisis"is iets waar ik sterk in geloof, ook op persoonlijke niveau. 

 

Je hebt aan mij een scherpe en kritische denker met een intuïtieve en creatieve aanpak.  Ik ben open en direct in mijn communicatie, heb voldoende zelfspot en hou van lachen. Omdat ik grotendeels in een masculiene omgeving gewerkt heb ben ik vrij alert in het verkrijgen van de juiste balans binnen de verschillende perspectieven.

​Ik heb met verschillende managementteams gewerkt aan strategie en planning, organisatieontwikkeling en cultuur, naast mijn inhoudelijke werk binnen marketing & e-commerce. Ik ben betrokken geweest bij verschillende fusies en overnames en heb zowel individuen als start-ups gecoacht en geadviseerd. Deze ervaring en mijn liefde voor het helpen en meedenken met anderen heeft me naar Due North gebracht waar ik hoop bij te dragen aan jouw (organisatie) groei. Naast Due North Ventures werk ik binnen Due North Consultancy aan het begeleiden van transformaties en schrijf regelmatig over het onderwerp.

Naast mijn werk bij Due North ben ik lid van de Raad van Toezicht van Enviu, een organisatie die wereldverbeterende bedrijven bouwt.

 

niki.vanwijk@duenorthventures.nl

jonas_edited.jpg

JONAS DE GROOT

Met een pragmatische insteek en de juiste vragen helpt Jonas graag ondernemers met hun uitdagingen. 

Jonas heeft ruim 25 jaar ervaring als manager bij ondernemende bedrijven in commerciële rollen. Hij stond aan de wieg van de ontwikkelingen van online marketing en e-commerce bij Sunweb. Later was hij nauw betrokken bij de overnames van diverse reismerken, welke werden geherpositioneerd, samengevoegd of afgestoten. Om zo de portfolio aan merken binnen Sunweb te laten groeien.

 

"Ik geloof in sterke merken in combinatie met (digitale) verkoop. Mijn denken begint en eindigt meestal bij de klant, die betaalt uiteindelijk en bepaalt daarmee het succes van iedere onderneming. Helaas hebben organisaties de neiging hun klant uit het oog te verliezen. 

 

Mijn motto is focus, blijf bij je verhaal en product. Kies om gekozen te worden.

Kies wie je wil zijn, wat je wil zijn, hoe je bekend wil staan. Maar kies ook vooral wat je niet wil zijn.

 

Vanuit mijn ervaring als toezichthouder, commercieel en algemeen directeur van verschillende organisaties overzie ik de gehele organisatie. Ik begrijp goed wat het is om keuzes te maken en vind dat belangrijk. Keuzes die helder zijn, gekwantificeerd zijn, op lange termijn houdbaar zijn. Zodat alles wat je doet in je werk altijd bijdraagt aan deze lange termijn keuzes.

 

Binnen Startupbootcamp heb ik  als programmamanager gesproken met honderden startups en met tientallen startups gewerkt. Daarnaast ben ik al jaren betrokken bij verschillende startende bedrijven waar ik als mentor en coach een rol vervul.

 

Op dit moment ben ik als directeur van de Stichting Jong Ondernemen nauw betrokken bij onderwijsinstellingen. Daarnaast spendeer ik één dag per week aan het begeleiden van ondernemers met Due North.

jonas.degroot@duenorthventures.nl

IMG-20210820-WA0003 (1)_edited_edited.jpg

OVER ONZE ORGANISATIE

MISSIE

Due North Ventures helpt ondernemers om te groeien en waarde te realiseren voor de onderneming, klanten, medewerkers, partners en de omgeving.

VISIE

Als ondernemer krijgen je regelmatig te maken met nieuwe uitdagingen en dat vraagt voortdurend om aanpassing. Om te profiteren van verandering is het belangrijk om de juiste keuzes te maken zodat je ontwikkeling en vooruitgang te kunnen boeken en  je doelen kunt realiseren.

ONZE WAARDEN

  • Inspiratie: wij worden geïnspireerd door jouw droom

  • Ontdekken: we bekijken de zaak van alle kanten

  • Groei: we kiezen samen voor duurzame groei

©2023 by Due North Ventures NL

bottom of page