top of page
Niki%20van%20Wijk%20Due%20North%20Consultancy_edited.jpg

NIKI VAN WIJK

Niki bracht 20 jaar door in e-commerce en digitale marketing en data waarin verandering een constante factor was. Ze had de laatste 14 jaar management rollen en werkte in corporate organisaties, aan bureau zijde en als ondernemer.

"Vanaf het begin van mijn carrière had ik altijd aandacht voor de strategie van de organisatie en de mensen. Ik ben altijd op zoek naar waar het naar toe beweegt, verken graag nieuwe (technologische) mogelijkheden en wil organisaties beter maken.

Ik heb een hoge dosis energie en enthousiasme, zie overal mogelijkheden, ook in lastige situaties. "Never waste a good crisis"is iets waar ik sterk in geloof, ook op persoonlijke niveau. Over de jaren heb ik veel geïnvesteerd in mijn eigen ontwikkeling, in het ontwikkelen van mijn talenten en in het leren accepteren van mijn tekortkomingen.

Je hebt aan mij een scherpe en kritische denker met een intuïtieve en creatieve aanpak.  Ik ben open en direct in mijn communicatie, heb voldoende zelfspot en hou van lachen. Omdat ik grotendeels in een masculiene omgeving gewerkt heb ben ik vrij alert in het verkrijgen van de juiste balans binnen de verschillende perspectieven.

​In de laatste 14 jaar heb ik met verschillende managementteams gewerkt aan strategie en planning, organisatieontwikkeling en cultuur. Ik ben betrokken geweest bij verschillende fusies en overnames en heb zowel individuen als start-ups gecoacht en geadviseerd. Deze ervaring en mijn liefde voor het helpen en meedenken met anderen heeft me naar Due North gebracht waar ik hoop bij te dragen aan jouw (organisatie) groei.

Naast mijn werk bijDue North ben ik mentor bij de accelerator programma's van Impact Hub en lid van de Raad van Toezicht van Enviu, een organisatie die wereld verbeterende bedrijven bouwt.

 

niki@duenorthconsultancy.com

  • LinkedIn

"WIJSHEID ACCEPTEERT DAT ALLE DINGEN TWEE KANTEN HEBBEN"

JUNG

©2022 by Due North Coaching

bottom of page